Intimkoncert med Kajsa Vala på Farmen i Ullerslev

dato

Oplev en aften fyldt med nordisk og amerikansk musiktradition, når Kajsa Vala indtager scenen på Farmen i Ullerslev. Med sin unikke lyd og prisvindende sangskrivning byder hun på en koncertoplevelse, der vil ramme lige i hjertet. Arrangementet finder sted lørdag den 28. september 2024 kl. 20:00.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument. På den danske musikscene har Kajsa Vala etableret sig som en af de få, der virkelig mestrer Americana-genren. Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld, men hendes ophold i Nashville har formet hendes unikke take på den amerikanske musiktradition.

Prisvindende sangskriver

I 2023 vandt Kajsa Vala prisen som 'Årets sangskriver' på Nashville Nights festivalen i Odense, hvor også Gaffa kvitterede med fire stjerner for hendes åbningskoncert. Hendes seneste album 'When are we out of the Woods' (2022) blev rost af Side 33, som skrev: "Albummet understreger at Kajsa Vala er Toppen. Ikke af poppen, men af eliten for udøvende danske musikere og sangskrivere."

Intimkoncert på Farmen

Dette er en indendørs intimkoncert med et begrænset antal pladser, hvilket skaber en unik og nærværende oplevelse. Dørene åbner kl. 19.00, og koncerten starter kl. 20.00. Der er ikke nummererede pladser, så kom i god tid for at sikre dig en god plads. Drikkevarer kan købes i baren, men må ikke medbringes udefra.

Praktisk information

Dato: Lørdag 28. september 2024
Tid: Dørene åbner kl. 19.00, koncerten starter kl. 20.00
Sted: Farmen, Østervej 21, 5540 Ullerslev
Entré: 285 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut