Plejehjemmet Egevang søger 2 social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen er på 34 timer om ugen. Der arbejdes fortrinsvis i dagvagt samt hver 2. eller 3. weekend for nuværende. Stillingen er til besættelse 1. december 2023. Der er mulighed for ansættelse på 35-37 timer evt. i kombination med andet arbejdssted.

Vil du være med til at opfylde drømme og skabe hjem og trivsel for vores beboere? Vil du have en meningsfuld hverdag og elsker du, lige som os, at hjælpe andre? Så er det lige dig vi søger.

Vi ønsker en kollega, der sammen med os, vil være med til at give vores beboere en hverdag, hvor fagligheden er i fokus og stadig udvikling og hvor livsglæde, trivsel og velvære er omdrejningspunktet. Du skal søge hos os, hvis du vil være en del af et kompetent og velfungerende team med plads til grin og meningsfuldt samvær, hvor aktiviteter med beboere og hinanden prioriteres. Det er ikke nødvendigvis afgørende, at du har mange års erfaring, men vigtigt at du har faglige kompetencer og hjertet på rette sted.

Plejehjemmet Egevang:
Vi er et mindre plejehjem med fokus på høj faglighed, kompetencer og ansvar. Plejehjemmet består af 3 Leve-bo miljøer med i alt 28 boliger, hvor vi har det gode hverdagsliv i fokus, og hvor vi tager udgangspunkt i Eden Alternativ. Vi skaber hjemlighed for både beboere og deres familier og tager udgangspunkt i det enkelte menneske, så man har så stor indflydelse på eget liv som muligt. 

Det er vigtigt for os, at der er fokus på det sociale miljø, vi dyrker fællesskab og naboskab, men samtidig også privatlivet i eget hjem. I samarbejdet med beboeren genskaber vi en hverdag, der indeholder de gøremål, som knytter sig til hverdagslivet. Vi skaber mulighed for et sundt, aktivt og værdigt liv og stiller skarpt på værdierne omsorg, troværdighed, respekt og kvalitet i hverdagen. 

Som SOSU-assistent i dagvagt vil dine primære opgaver være, at støtte og motivere beboerne i deres daglige gøremål og være med til, at give dem en meningsfuld hverdag i trygge rammer i samarbejde med dine kolleger. Du vil skulle varetage varierende sygeplejefaglige opgaver, enten planlagte eller akut-opståede, og du vil være sundhedsfaglig sparringspartner for dine kolleger på tværs af vagtlag, samt være tæt samarbejdspartner med vores center-sygeplejerske.  

Vi søger en kollega, der: 

 • Har lyst til at arbejde med Leve-bo miljø og Eden Alternative
 • Er løsningsorienteret, iderig og gerne med en kreativ tilgang 
 • Har overblik og samtidigt kan arbejde selvstændigt og reflekterende
 • Er fagligt velfunderet, opsøgende og ansvarsbevidst

Vi søger dig, der: 

 • Har fokus på kerneopgaven som højeste kontekst
 • Der med godt humør og positiv tilgang kan bidrage til fælles arbejdsglæde, trivsel og faglig stolthed

Du skal vælge os, fordi vi tilbyder:  

 • En bred vifte af kompetencer, der bygger på faglighed og tillid
 • En spændende arbejdsplads med fokus på læring og ansvar, hvor der er højt til loftet i forhold til nytænkning
 • En selvstændig og indflydelsesrig hverdag med plads til frihed under ansvar
 • Et fælles kommunalt værdisæt som omdrejningsfaktor
 • Et stærkt kollegialt fællesskab, hvor relationen mellem kolleger er i højsædet, og hvor humor er en vigtig del af hverdagen
 • Mulighed for kompetenceudvikling gennem vores kompetenceudviklingsprogram med tilhørende lønmodel
 • Tilknytning af plejehjemslæge, hvilket sikre et tæt samarbejde med lægerne
 • Et fælles kollegialt værdisæt der bygger på gensidig respekt – anerkendelse – forskellighed – kommunikation og kollegial omsorg


Yderligere oplysninger:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest inden ansættelse.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til plejehjemsleder Rikke Berg Petersen tlf. 63337324 eller 24784228.

Ansøgningsfrist mandag 23. oktober 2023
Samtaler forventes afholdt i uge 43 2023
Tiltrædelse er 1. december 2023 eller snarest muligt

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2347930)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Nyborg Kommune - Plejehjem Egevang, Egevangsvej, 5540 Ullerslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912099

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet