Nyborg Kommune - Vibeskolen: Vibeskolen søger to inklusionsvejleder/-pædagoger til skole og SFO

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vibeskolen søger to stærke pædagogiske profiler med funktion som inklusionsvejleder/-pædagog i skoledelen og SFO-delen. Den ene stilling er i Ullerslev og den anden i Aunslev.

Vibeskolen er en skole med to matrikler med ca. 530 elever. Vi har fokus på røde tråde, sammenhænge og ønsker at skabe deltagelsesmuligheder for alle vores børn, omend vi ved, at det betyder, vi skal ændre i vores praksis. Vi har fokus på åbenhed og ærlighed og ønsker et dialogbaseret samarbejde, hvor der tales med hinanden.

Du skal se din pædagogiske opgave som en vigtig dimension både i skole- og fritidsdelen.

Vi søger til begge matrikler.

Dine ansvarsområder:

  • Inklusionspædagogik: Du vil spille en afgørende rolle i at støtte og inkludere alle børn i vores skole og SFO. Du skal have erfaring med at tilpasse aktiviteter og skabe et inkluderende miljø.
  • Vejledning: Du vil være ansvarlig for at vejlede dine kollegaer i pædagogisk praksis, som understøtter børn, der er i udfordringer.
  • Handleplaner: Du er erfaren og ved, hvordan man udfylder en handleplan, så den er et aktivt og levende redskab i samarbejdet omkring udfordringer.
  • Samarbejde: Du skal være eminent til samarbejde, da du er en nøglefigur, som går på tværs af årgange/basisteam, faggrupper og professioner.
  • SFO: Vi håber. at du ud over en anerkendende tilgang har en niche inden for; udeaktivitet (bål og skov), køkkenhave, eller andre spændende projekter, da vi  rigtig gerne vil løfte vores fritidspædagogik.
  • Hvis du søger stillingen i Aunslev vil du skulle undervise i idræt og N/T sammen med en lærer, og det forventes du indgår i et ligeværdigt samarbejde. I Ullerslev er der som udgangspunkt ikke alenetimer i skolen, men to-voksen timer i skoledelen.

Vi forventer:

  • At du har relevant pædagogisk uddannelse og erfaring (efteruddannelse) med inklusionspædagogik og vejledning.
  • Er anerkendende og tydelig i din kommunikation, og at du kan står stærkt ind i dialoger med forældre såvel som kollegaer.
  • Er kreativ, initiativrig, tager teten og følger op.
  • Du har mod på at være i en forandringsproces og byder ind konstruktivt og forsøger at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi tilbyder fantastiske børn, forældre og kollegiale fællesskaber, hvor du har mulighed for at komme tæt på alle. Vores SFO’er er dynamisk, hvor du virkelig får mulighed for at gøre en forskel i dagligdagen og sætte et tydeligt pædagogisk præg.

Du vil i kommende skoleår være på uddannelse med skolens andre vejledere og koordinatorer. uddannelsen handler om at være in-betweener og kvalificerer gruppen i mødefacilitering og vejledning i didaktiske og pædagogiske fællesskaber.

Stillingerne kan inkludere pendling mellem matriklerne.

Yderligere information:
Stillingerne er på 35 timer om ugen. 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og straffeattest skal forevises inden ansættelse.

Hvis du har brug for afklaring eller spørgsmål, kan du kontakte skoleleder Stine Terjesen på tlf. 3062 2079 og allerbedst; vi inviterer gerne på en kop kaffe

Ansøgningsfrist mandag 25. september 2023
Samtaler forventes gennemført torsdag 28. september 2023 fra kl. 14.00
Tiltrædelse 1. november 2023 

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=171e68c7)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Nyborg Kommune - Vibeskolen, Skolevej, 5540 Ullerslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=171e68c7&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907286

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet