Nyborg Kommune - Plejehjem Egevang: Plejehjemmet Egevang søger social- og sundhedshjælpere til dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen er på 33 timer om ugen. Der arbejdes hver 2. eller 3. weekend for nuværende. Vores arbejdstider er fleksible. Vi gør en indsats for, at tilrettelægge arbejdsplaner, så der er et samspil mellem driften og medarbejderens behov. Der er mulighed for ansættelse på 35-37 timer evt. i kombination med andet arbejdssted. 

Stillingen består primært af dagvagter og er til besættelse 1. november 2023 eller snarest muligt. 

Vil du være med til at opfylde drømme og skabe hjem og trivsel for vores beboere? Har du let til smil og har du det sorte bælte i omsorg, så er det lige dig vi søger. Vi leder efter dig, der vil være med til at give vores beboere en meningsfuld hverdag, hvor faglighed og stadig udvikling er i fokus. Hvor vores fornemmeste opgave er at forebygge ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed. Her er livsglæde, trivsel og velvære omdrejningspunktet. Det er ikke nødvendigvis afgørende, at du har mange års erfaring, men det er vigtigt, at du har faglige kompetencer og hjertet på rette sted.

Plejehjemmet Egevang:
Vi et mindre plejehjem med fokus på høj faglighed, kompetencer og ansvar. Plejehjemmet består af 3 Leve-bo miljøer med i alt 28 boliger, hvor vi har det gode hverdagsliv i fokus, og hvor vi tager udgangspunkt i Eden Alternativ. Vi skaber hjemlighed for både beboere og deres familier og tager udgangspunkt i det enkelte menneske, så man har så stor indflydelse på eget liv som muligt. 

Det er vigtigt for os, at der er fokus på det sociale miljø, vi dyrker fællesskab og naboskab, men samtidig også privatlivet i eget hjem. I samarbejdet med beboeren genskaber vi en hverdag, der indeholder de gøremål, som knytter sig til hverdagslivet. Vi skaber mulighed for et sundt, aktivt og værdigt liv og stiller skarpt på værdierne omsorg, troværdighed, respekt og kvalitet i hverdagen.

Vi søger en kollega, der: 

  • Har lyst til at arbejde med Leve-bo miljø og Eden Alternative
  • Er løsningsorienteret, idérig og gerne med en kreativ tilgang 
  • Har overblik og samtidigt kan arbejde selvstændigt og reflekteret 
  • Er fagligt velfunderet, opsøgende og ansvarsbevidst

Vi søger dig, der: 

  • Har fokus på kerneopgaven som højeste kontekst
  • Kan vise anerkendelse og udforskning af, hvad arbejdsfællesskabet har brug for
  • Kan bidrage til fælles arbejdsglæde, trivsel og faglig stolthed

Du skal vælge os, fordi vi tilbyder:  

  • En bred vifte af kompetencer der bygger på faglighed og tillid 
  • En spændende arbejdsplads med fokus på læring og ansvar, hvor der er højt til loftet i forhold til nytænkning
  • En arbejdsplads, hvor der er fokus på rehabilitering og måltidet som meningsfuld aktivitet, hvor borgerens værdighed og medbestemmelse er i fokus
  • Et fælles kommunalt værdisæt som omdrejningsfaktor 
  • Et stærkt kollegialt fællesskab, hvor relationen mellem kolleger er i højsædet, og hvor humor er en vigtig del af hverdagen 
  • Mulighed for at udfolde din faglighed via kompetenceudvikling gennem vores kompetenceudviklingsprogram med tilhørende lønmodel
  • Et fælles kollegialt værdisæt der bygger på gensidig respekt – anerkendelse – forskellighed – kommunikation og kollegial omsorg

Yderligere oplysninger:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse. Der gøres opmærksom på, at der anmodes om offentlig straffeattest ved ansættelse. 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til plejehjemsleder Rikke Berg Petersen tlf. 63337324 eller 24784228.

Ansøgningsfristen er torsdag 21. september 2023, kl. 12.00
Samtaler afholdes tirsdag 26. september 2023
Tiltrædelse er 1. november 2023 eller snarest muligt

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=97432f48)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Nyborg Kommune - Plejehjem Egevang, Egevangsvej, 5540 Ullerslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=97432f48&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906429

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet