Bosted i Nyborg søger tilkaldevikarer og sommerferie afløsere...

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Med opstart snarest søges vikarer, der har lyst til at arbejde, når det faste personale skal holde fri. Vi søger medarbejdere der kan arbejde aften, weekend og nat. Timetallet vil variere, men der må forventes en del timer hen over sommerferien. Løn efter gældende overenskomst, hvilket betyder timelønnen er 145 kr. + aften/nat tillæg

Det er ikke et krav du har erfaring inden for området, men du skal have lysten til at arbejde med mennesker og relationer, samt lyst til at støtte handicappede borgere med alt fra personlig pleje, til spisning og fritidsaktiviteter samt diverse andre praktiske opgaver i borgernes hjem såsom tøjvask, opvask og lign.

I Grejsdalen 16 Hus 1 og Hus 2 bor borgere med betydelig og varig funktionsnedsættelse, fysisk og psykisk udviklingshæmning samt autisme. Borgerne er mobile, men enkelte bruger rollator. Borgere kommunikere på forskellig vis, enten via verbalt sprog, kropssprog eller mimik, og personalet understøtter kommunikationen med Boardmaker billeder og dagstavler, samt enkelte Tegn. Borgerne har behov for hjælp til de fleste dagligdags funktioner og gøremål.

Enkelte af borgerne kan være udadreagerende eller selvskadende i deres kommunikation. Dette arbejder vi målrettet med at minimere og grundig oplæring vil finde sted.

Borgerne er fra 19 til 82 år. Der bor 8 borgere i hver afdeling, i egne lejligheder i rækkehuslignende miljø, hvor der ikke er udgang til fællesarealer.

Vi tager udgangspunkt i, at hver enkelt borger er unik og derfor er den pædagogiske tilgang meget individuel. Vi arbejder altid ud fra borgernes ønsker og støtte behov.

Når du bliver tilkalde vikar hos os, vil du få en grundig oplæring. Du følges på de første arbejdsdage med fast personale, så du lærer borgerne og deres dagsstrukturer at kende. Du vil også komme på medicin kursus, før du må udleverer medicin, og du vil altid være på arbejde, sammen med flere andre kollegaer. Du får også grundig oplæring i vores dokumentations system, hvor du altid kan holde dig orienteret og hvor du på hver arbejdsdag dokumentere dit arbejde.

Ansøgning sendes til Susanneo@rsyd.dk

Ansøgningsfrist d. 18. juni

Samtaler holdes løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nyborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Handicapcenter Fyn - Grejsdalen, Grejsdalen 19, 5800 Nyborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225113&DepartmentId=17570&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5817721

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet